Reviews

Op My happy 50 plus life verschijnen regelmatig reviews. Artikelen waarin ik bijvoorbeeld producten of restaurants test. Ik geef in deze reviews altijd mijn eerlijke en persoonlijke mening. Veel koop en betaal ik zelf, maar ik krijg ook producten opgestuurd van merken en pr-bureaus. Of ik een product zelf koop of krijg, maakt geen verschil in de uiteindelijke review die ik schrijf. Die is altijd eerlijk, oprecht en mijn persoonlijke mening.

Affiliated links

Soms maak ik in blogposts gebruik van zogenaamde affiliate links. Door via de links te bestellen betaal je geen cent meer maar ondersteun je kostenloos mijn blog. Alvast bedankt!

Copyright

Op de inhoud van de website die je nu bezoekt berust copyright. Alle teksten en foto’s zijn door mij gemaakt en geschreven en hierdoor mijn eigendom tenzij anders aangegeven. Het gebruiken van mijn foto’s en/of tekst is wettelijk niet toegestaan zonder mijn schriftelijke toestemming hiertoe.

De artikelen op deze website worden met de grootste zorg samengesteld. Indien deze desondanks onverhoopt toch feitelijke onjuistheden bevatten, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud.