gezichtshaar verwijderen

Gezichtshaar verwijderen met Wilkinson

Als je eenmaal een bepaalde leeftijd gepasseerd bent dan lijkt het wel alsof er opeens overal haren groeien op je gezicht. Als het nou een heleboel extra haar boven op mijn hoofd waren….. Dus sta ik iedere dag weer voor de (vergroot)spiegel, in de aanslag met pincet en de nieuwe tools van Wilkinson. Gezichtshaar verwijderen is een dagtaak!

gezichtshaar verwijderen

Intuition by Wilkinson Perfect Finish Facial Duo

Met de handzame Perfect Finish Facial Duo laat Intuition by Wilkinson zien dat het ook voor vrouwen mogelijk is om gemakkelijk en pijnloos gezichtshaar te verwijderen. Deze speciale trimmer voor gezichtshaar haalt haartjes voorzichtig weg, zodat huidirritaties geen kans krijgen. De Perfect Finish Facial Duo kun je gebruiken voor het trimmen van al het gezichtshaar met het opzetstukje voor het gezicht. Met het precisie opzetstukje voor de wenkbrauwen verwijder je gemakkelijk kleine haartjes. Het apparaatje heeft een compact formaat en ziet er stylish uit, zodat je het gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen in je handtas.

gezichtshaar verwijderen

Intuition by Wilkinson Perfect Finish Eyebrow Shaper

De Perfect Finish Eyebrow Shaper is een mesje dat door Intuiton by Wilkinson speciaal is ontworpen om wenkbrauwen te stylen en shapen. De vorm van je wenkbrauwen laat je gezicht spreken. Met deze kleine mesjes wordt het wel heel gemakkelijk om zelf te bepalen hoe je je wenkbrauwen vormgeeft. Daarnaast haal je de kleine nieuwe haartjes er snel mee weg. Het was nog nooit zo easy om zelf je wenkbrauwen te stylen.

De producten van Intuition by Wilkinson worden o.a. verkocht bij Kruidvat en Etos.

Gezichtshaar verwijderen met een Tweezerman pincet

Ik zweer echt al jaren bij de pincet van Tweezerman. Loeischerp en weet zelf het kleinste haartje te pakken te krijgen! Van roestvrijstaal en verkrijgbaar in allerlei kleurtjes. Er is ook een mini variant, voor als je altijd een pincet bij je wilt hebben!

Welke producten gebruik jij voor gezichtshaar verwijderen? Of ben jij iemand die daar totaal geen last van heeft? Benieuwd naar mijn andere beauty essentials?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie