Guilt free smeren met Hawaiian Tropic

Guilt free smeren met Hawaiian Tropic

Klimaatverandering, visserij en vervuiling vormen wereldwijd de grootste bedreigingen voor de koraalriffen. Wist jij dat bepaalde zonnebrandcrèmes de zeeën en oceanen aantasten? Jaarlijks komt er 14.000 ton zonnebrand in de oceanen terecht. Het gevaar bestaat dat het koraal afsterft. De ingrediënten van de meeste zonnebrandcrèmes zijn schadelijk voor de riffen. De zonnebrandproducten van Hawaiian Tropic zijn niet alleen proefdiervrij maar ook ‘reef friendly’. Guilt free smeren dus!

Guilt free smeren met Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic

De producten van Hawaiian Tropic zijn sinds drie jaar verkrijgbaar in Nederland. De lijn met zonnebrandproducten bestaat uit een uitgebreid assortiment zonverzorging en aftersun en beschermt je huid tegen gevaarlijke UVA- en UVB-stralen. Met tropische geuren verrijkt met ingrediënten zoals kokosnoot, plumeria, passiebloem, mango en guave zorgt de zonnebescherming met ‘aloha spirit’ voor een Hawaiiaans vakantiegevoel. De nieuwe Mineral-lijn bestaat uit natuurlijke zonbeschermers zonder chemische filters en parabenen.

Guilt free smeren met Hawaiian Tropic

Mineral Sunmilk SPF 30
De producten met minerale zonverzorging zijn grotendeels of helemaal gemaakt uit (vermalen) natuurlijke ingrediënten en bevatten geen chemische filters en zijn vegan. Daarom is de Mineral Sunmilk ook perfect geschikt voor mensen met de meest gevoelige huid. De Mineral Sunmilk voor het lichaam plakt niet, smeert goed uit en voelt licht aan op de huid. Bovendien geven de geuren van kokos, kukui noot en botanicals je meteen een vakantiegevoel.

Guilt free smeren met Hawaiian Tropic

Licht op je gezicht: Mineral Powder Brush
Ik ben enorm fan van de mineral powder brush, die in de zomer standaard in mijn tas zit. Deze translucent SPF 30 zonbescherming in poedervorm breng je aan onder of over je make-up en het geeft een matte finish. Geen glimmend hoofd of dichte poriën maar wel goed beschermd de zon in. Ook prettig: de poeder plakt niet en ruikt heerlijk!

De producten van Hawaiian Tropic zijn te koop bij Trekpleister, KruidvatEtos en Plein.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie