Hairextensions van Beauty by Roos

Hairextensions van Beauty by Roos

Ik heb altijd gedroomd van een lange volle bos haar met mooie krullen. Prinsessenhaar noemde ik dat als kind. En dankzij mijn hairextensions door Beauty by Roos ben ik nu gezegend met een prachtige haardos!

Hairextensions door Beauty by Roos

Beauty by Roos

Met acht salons verspreid over Nederland en een team van 35 professionele medewerkers ben je bij Beauty by Roos in goede handen. Er wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit hairextensions  met onzichtbare aanhechtingen. Deze is klein en plat waardoor de methode ook geschikt is voor mensen met fijner/dunner haar. Door de losse plukjes goed te verdelen ontstaat er minimaal gewicht aan de haarwortels, waardoor het eigen haar geen schade ondervindt.

Hairextensions door Beauty by Roos

Verlenging en/of volume

In de salon koos ik in overleg voor een combinatie van verlenging en volume. Doordat er gewerkt wordt met losse hairextensions kon er een mix van vijf kleuren blond worden gemaakt die met elkaar perfect matchte met mijn eigen haarkleur. Na het wassen van mijn haar begon het plaatsen van de extensions. De keratine aanhechting wordt verwarmd en bevestigd aan je eigen haar. Afhankelijk van je eigen haar en wensen kunnen er tussen de 50 en 250 exentsions worden geplaatst, met een lengte van 35-40 cm. of 55-60 cm. Ik kreeg uiteindelijk 125 extensions van de langste lengte. Na het inzetten worden de puntjes bijgesneden en wordt je haar naar wens gestyled. Ik wilde krullen!

Hairextensions door Beauty by Roos
Het eindresultaat zonder krullen

Hairextensions onderhouden

Bedenk wel dat zo’n prachtige bos met haar ook de nodige onderhoud met zich meebrengt. Zo moet je echt minimaal twee keer per dag goed je haar borstelen, het liefst slapen met een vlecht, nooit met nat haar gaan slapen en je mooie lokken goed verzorgen met speciale shampoo, conditioner, maskers en serum. En omdat de extensions enigszins een slag hebben moet je – als je glad haar wilt – ook met een stijltang aan de slag.

Hairextensions door Beauty by Roos
Het eindresultaat met krullen

Ook is de behandeling best prijzig. Al is het natuurlijk maar net waar je je geld aan wilt besteden. Maar omdat hairextensions een grote uitgave kunnen zijn biedt Beauty by Roos de mogelijkheid aan om via een abonnement de kosten te spreiden.

Ik heb deze behandeling gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Haarverlenging is een hele goede optie, ik wil al een tijdje haar extensions maar ik kon de beslissing nooit maken. Maar ik denk dat ik het gewoon maar doe, de foto’s zien er zo mooi uit en nu heb ik eindelijk wat extra tijd om naar de kapper te gaan. Bedankt voor het delen, het heeft me zeker geholpen.

Geef een reactie