Wasparfum

Wasparfum voor een heerlijk ruikende was, kast en huis!

Leuker kunnen we het niet maken, geuriger wel! Ik heb het over de steeds maar weer terugkomende was. Die door het gebruik van Wasparfum stukken fijner wordt! Enkele druppels Wasparfum in het laatje van de wasverzachter zijn voldoende om je was, je linnenkast en huis heerlijk fris te laten ruiken.

Wasparfum

Over Wasparfum

De Urkse Diana Strampel importeert het unieke Wasparfum uit Italië. Ze maakte kennis met het merk Le Essenze di Elda tijdens haar vakantie. In 2018 begon zij een eigen webshop, in haar eigen washok. Inmiddels heeft ze een pand van 585 m2 en ruikt Nederland steeds een beetje lekkerder!

Wat is wasparfum?

Wasparfum wordt gemaakt op basis van in water oplosbare essentiële oliën. De wasparfums zijn niet vet, super geconcentreerd en daarom blijft de geur heel lang in de was hangen.

Er zijn maar liefst 23 verschillende geuren Wasparfum. Een fles van 500 ml (€ 29,95) is goed voor wel 100 wasbeurten. Je hoeft maar een kwart dopje ervan in het laatje van de wasverzachter te doen.

Tip: omdat geuren persoonlijk zijn, en lastig in woorden te beschrijven, kun je een proefpakket met 10 x 10 ml van de populairste geuren bestellen. Mijn favoriet is de Diamante Ylang Ylang. De geur is zacht, bloemig, exotisch met een vleugje jasmijn.

Wasparfum

Laat ook je tas, auto of schoenen lekkerder ruiken!

Via de webshop zijn ook nog andere geurproducten verkrijgbaar. Zoals heerlijke geurkaarten voor in je kledingkast, koffer, sporttas en een autoparfum. Of de handige drogerballen, die ervoor zorgen dat de droogduur met maar liefst 25% wordt verkort.

Ik kocht ook de textielspray op basis van drijfgas, die je ook als interieurspray kan gebruiken. De spray laat geen vlekken achter, verneveld goed en kun je bijvoorbeeld ook gebruiken om muffe voetbalschoenen of sporttassen op te frissen.

Ik heb producten mogen ontvangen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie