Bouquethotel ontbijt Salon van Fagel

Boutiquehotel ontbijt bij hotel De Salon van Fagel

nVoor veel mensen is het stiekem het fijnste van een nachtje weg: het uitgebreide ontbijt wat je ’s ochtends in een hotel krijgt. Bij boutiquehotel De Salon van Fagel in Den Haag hoef je nu niet meer persé een overnachting te boeken om hiervan te genieten.

Bouquethotel ontbijt Salon van Fagel

Boutiquehotel ontbijt voor iedereen

Ook gasten van buitenaf zijn dagelijks welkom om tussen 08:00 en 11:30 uur aan te schuiven voor een heerlijk boutiquehotel ontbijt. Het ontbijtplateau bestaat uit verse producten zoals Gaasterlands boerenschouderham, biologische yoghurt, versgebakken croissants, heerlijk Alpenbrood en kakelverse eitjes of pancakes. Dit alles natuurlijk in het prachtige monumentale pand aan het Noordeinde waar genoeg moois te zien is om je over te verwonderen. Zo begin je de dag goed en kun je vol energie de gezellige straatjes rondom het hotel verkennen. Lees hier waar je het lekkerste kunt lunchen in Den Haag!

Bouquethotel ontbijt Salon van Fagel

Hotel De Salon van Fagel

De Salon van Fagel is een eigentijds en eigenwijs boutiquehotel met 18 kamers en suites, waarvan 5 met een privé buitenruimte. De hotelkamers met buitenruimte grenzen aan ‘Fagels Wonderland’, een verrassend grote tuin direct grenzend aan het paleis van de Koning. Hotelgasten kunnen er in alle rust genieten van de zon, het groen en elkaar. In het hart van het hotel bevindt zich een wonderlijke binnenplaats, waar het ontbijt wordt geserveerd en het voelt alsof je in een geheime oase zit. Het hotel is gelegen in het hart van Den Haag, op loopafstand van het Binnenhof en op maar tien minuten van het strand.

Bouquethotel ontbijt Salon van Fagel

Alice in Wonderland

In het hotel stap je een ware Alice in Wonderland beleving in. Recentelijk is het hotel uitgebreid van zes naar wel achttien hotelkamers en suites. Wanneer je op het Noordeinde voor de ingang staat zie je alleen nog een niets verhullend etalageraam en een deur. Daarachter schuilt een bijzondere fantasie wereld. Vanuit de ontbijtruimte betreed je een donkere, mysterieuze gang waar een zwerm van kleurige vlinders je tegemoet fladdert. Deze vlinders leiden je naar de verschillende hotelkamers, die juist licht en kleurrijk zijn ingericht als een sprookjeswereld. Deze hebben namen als Secret Wonderland, Royal Rabbits Den en Princess Ruby of Hearts.

De Salon van Fagel
Noordeinde 140c
Den Haag

Foto’s by Koen Kruchten

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie