5 x lunchen in Den Haag - mugs and mermaids

5 x lunchen in Den Haag

Van vrienden of volgers krijg ik regelmatig de vraag waar je in Den Haag lekker kunt lunchen. Een mooie gelegenheid om eens mijn 5 favoriete plekken om te lunchen in Den Haag op een rij te zetten!

5 x lunchen in Den haag

5 x lunchen in Den Haag - Jamey Bennett

Jamey Bennett

Aan de gezellige Plaats, in het centrum, vind je restaurant Jamey Bennett. Waar het zowel buiten op het terras als binnen goed toeven is. Tip: bekijk ook eens de borrelkaart. Ik bestel daarvan voor de lunch vaak de gyoza, loempia’s met eend en de frietjes met truffelmayo!

5 x lunchen in Den Haag - Walter Benedict

Walter Benedict

Aan de mooie Dennenweg (sowieso een must om te bezoeken als je gaat shoppen in Den Haag) vind je Walter Benedict. In deze brasserie staan o.a. fantastisch lekkere vongole en eggs benedicts op de kaart.

5 x lunchen in Den Haag - mugs and mermaids

Mugs and mermaids

Als er iemand heeft begrepen hoe belangrijk Instagrammable eten is, is het wel de schattige kleine lunchroom Mugs and Mermaids. Van de blauwe cappuccino’s tot de roze pancakes en schilderachtige smoothiebowls, alles ziet er fantastisch uit. Maar nog belangrijker: zo smaakt het ook! Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke kleurstoffen en ook vegan, vega of glutenvrij eten is bij Mugs and mermaids geen probleem.

5 x lunchen in Den Haag - Teds

Teds.

Alles van de menukaart van Teds is lekker. Van de to die for philly cheese steak sandwich tot de egg benedict en van de triple omega tot de sweet potato fries.  Bovendien ziet het restaurant er fantastisch uit en is het personeel super vriendelijk. Ligt een beetje uit het centrum maar nog wel op loopafstand.

Full moon city

Full moon city wordt in de volksmond ook wel ‘de roltrap chinees’ genoemd (zie de video!). Dit enorme restaurant in het Haagse Chinatown beschikt namelijk over een heuse roltrap. Het is hier altijd druk en dat is ook niet zo gek. Je kunt hier heerlijk en authentiek Kantonees eten voor redelijke prijzen. Ga voor een pot jasmijnthee (onbeperkte refill) en dim sum, of mijn favoriet: Peking eend!

Waar ga jij graag lunchen in Den Haag? Voeg gerust jouw tips toe in de reacties hieronder. Liever ontbijten in Den Haag?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie