Full flowers fragrance collectie

Full flowers fragrance collection The Bodyshop

Full Flowers is een nieuwe collectie van vier intens bloemige Eau de Parfums van The Body Shop. Elke Eau de Parfum is gebaseerd op de diepe, rijke geur van één enkele bloem in volle bloei: roos, iris, ylang-ylang en oranjebloesem.

Eén enkele bloem

De composities zijn opgebouwd rond geurnoten van zachte bloemblaadjes, groen blad, houtachtige stengels, sappige vruchten en zoete hars. De Full Flowers Eau de Parfums bestaan voor ten minste 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zijn genderloos, en gecertificeerd door The Vegan Society. De flessen zijn gemaakt van gerecycled glas en ook voor de doppen is gekozen voor een duurzamer design: ze zijn gemaakt van de hernieuwbare materialen hout en kurk. Alle eau de parfums bevatten 75 ml en kosten € 49,00.

full flowers oranjebloesem

Full Orange Blossom

Mijn favoriet uit deze lijn is de oranjebloesem. Een frisse, citrusachtige, bloemige geur met noten van bergamot, oranjebloesem, neroli en vetiver. De natuurlijke oranjebloesemabsolue wordt geëxtraheerd uit bloemknopjes van de oranjebloesem, met de hand geplukt in de zuidelijke Nijlregio in Egypte.

Full Iris

Iris ruikt zacht, houtachtig en bloemig, met noten van jeneverbes, irisconcrète en cederhout. De natuurlijke irisconcrète uit deze geur wordt geëxtraheerd uit iriswortelstokken die gedurende drie jaar zijn geteeld in Zuid-Frankrijk.

Full flowers Ylang Ylang

Full Ylang Ylang

Ylang Ylang ruik kruidig en naar witte bloemen, met noten van ylang-ylang, zwarte peper en vanille. Het bevat natuurlijke essentiële ylang-ylangolie, in Madagaskar geëxtraheerd uit met de hand geplukte ylang-ylangbloemen.

Full Rose

Roos tenslotte ruikt fris, aromatisch en bloemig, met noten van roosabsolue, geraniumblad en kardemom. Het bevat natuurlijke roosabsolue, geëxtraheerd uit met de hand geplukte rozen in Grasse, Frankrijk.

Ik heb voor deze blog producten mogen ontvangen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie