goedkoop inkopen bij Foodello

Goedkoop inkopen bij Foodello

Ik houd persoonlijk niet van voedselverspilling. Zal dan ook niet zo snel eten weggooien, maar eerder bedenken wat ik er nog mee kan maken. Maar vaak is de ’ten minste houdbaar tot’ datum maar een indicatie, en zijn je mond en neus betere raadgevers. Met dat in het achterhoofd kun je dan ook goedkoop inkopen bij Foodello!

goedkoop inkopen bij Foodello

Ten minste houdbaar tot

Op de website Foodello ‘redden’ ze voedsel. Er is namelijk veel voedsel dat niet in de winkelschappen belandt, en dat dreigt te worden verspild. Dit kan zijn omdat:

  • Een product uit het assortiment verdwijnt
  • De tenminste-houdbaar-tot (THT) datum van een product dichterbij komt
  • Een productiefout met bijvoorbeeld een verkeerde verpakking
  • Seizoens / evenement gebonden producten (denk aan kerstproducten of verpakkingen voor een WK)

Zij verkopen deze producten direct aan de consument, met een flinke korting. Hiermee bespaar je op je boodschappen en doe je tegelijkertijd iets goeds voor het milieu. Win win dus!

goedkoop inkopen bij Foodello

Goedkoop inkopen bij Foodello

De website is overzichtelijk ingedeeld in categorieën als pasta & rijst, koffie & thee etc. Ook zijn er altijd superdeals van bijvoorbeeld 1 cent. Wat ik fijn vindt is dat per product duidelijk staat aangegeven wat de tenminste houdbaar tot datum is. En hoeveel geld je met de aanbiedingen bespaart! Van sommige artikelen moet je er meerdere in één keer van afnemen, maar dat staat altijd duidelijk vermeld. Het assortiment wisselt continue dus houd de site regelmatig in de gaten. Ze hebben vaak ook acties als een product van 1 cent of zelfs gratis!

Het minimale bestelbedrag is € 20,00, en vanaf € 39,00 wordt er gratis bezorgd. Ben je nieuwe klant, dan bezorgen ze drie keer gratis jouw boodschappen bij een bestelling vanaf € 25,00.

Mijn Foodello bestellingen

Ik heb al een aantal keer bij Foodello besteld, vooral voorraadkast producten. Zo scoorde ik super goedkoop allerlei kruiden en specerijen (omdat de verpakking vernieuwd werd) en bakartikelen. Broodmix met een tht datum die bijna verloopt kan namelijk best nog lang gewoon gebruikt worden!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie