Doe jezelf een overgangsbox cadeau!

De overgang. Net als de belastingdienst geldt hiervoor eigenlijk dat we het niet leuker kunnen maken, maar wel gemakkelijker. Doe jezelf bijvoorbeeld een overgangsbox cadeau!

De overgang

Opvliegers, stress, vermoeidheid, stemmingswisselingen en andere lichamelijke en mentale ongemakken. Het klinkt je vast bekend in de oren. Terwijl je dit leest zijn er bijna twee miljoen vrouwen tussen de 40 en 60 jaar die er “last” van ondervinden. De één gelukkig wat minder dan de ander. Om te ervaren dat je niet alleen bent, en om gezien en gehoord te worden, heeft Ellen van Overgangsbox.nl vier verschillende surprise overgangsboxen samengesteld. Doe jezelf of iemand die je dat gunt zo’n box cadeau!

overgangsbox

De overgangsbox

Ellen (56) is nu zo’n 10 jaar met de overgang bezig. “In het begin had ik vage klachten die ik niet meteen in verband bracht met de overgang. Mijn huisarts ook niet, want die dacht dat ik last van mijn schildklier had. Tot ik ging verhuizen en een vrouwelijke huisarts kreeg en verder ging vragen. Toen bleek dat mijn klachten die wezen op slaapapneu – net als mijn schildklierklachten – regelmatig voor komen bij vrouwen met overgangsklachten”. Vanaf toen besloot zij zich in de overgang te gaan verdiepen. 

“Ik voelde me zo onbegrepen, ongehoord en ongezien. Het idee van mijn overgangsbox is ontstaan in de hoop zo lotgenoten een hart onder de riem te steken maar ook blij te maken met producten en begeleiding en informatie”.

overgangsbox

Vier verschillende boxen

De overgang kenmerkt zich door drie fases. De premenopauze, de menopauze en de postmenopauze. De Lightbox is ontwikkeld voor kennismaking met de overgangsbox. In iedere box vind je items die in die fase van pas kunnen komen. Waaronder een beetje liefde, begrip, verkoeling, humor, tips, informatie, duidelijkheid, begrip en tijd voor jezelf

De premenopauze box bijvoorbeeld heeft als thema ‘Ben ik in de Overgang?’. Deze box bevat o.a een boek vol tips, herkenning en informatie. Daarnaast bevat het een workshop (zowel voor mentale en fysieke klachten) die overgangsklachten kunnen verminderen. Een overgangstest zit ook in deze box. Natuurlijk zitten er nog meer items in, maar er moet wat te raden overblijven. De box kost € 47,95 en dat is inclusief de verzendkosten.

Lees ook het artikel ‘Fluitend de menopauze door‘ voor meer tips!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie