Lego dwergpapegaaien

Lego dwergpapegaaien voor Valentijn

Lego alleen voor kinderen? Think again! Lego heeft de afgelopen jaren haar assortiment uitgebreid met een ruime selectie aan objecten waar ook de volwassen lego fan plezier aan beleefd. Van bonsai boom tot de skyline van Parijs! Of deze té schattige Lego dwergpapegaaien. Het ideale cadeau voor Valentijn!

Lego bloemen

Lego voor volwassenen

Er zijn steeds meer legosets verkrijgbaar voor volwassenen. Zo is er de serie ‘Architecture’ met bijvoorbeeld de Taj Mahal of het witte huis maar ook de skylines van New York, Parijs of London. Of wat dacht je van een boeket met wilde bloemen of een heuse bonsaiboom?

Lego dwergpapegaaien

Lego dwergpapegaaien

Toen we onlangs in de Lego store in Amsterdam (Kalverstraat) waren en ik deze lego dwergpapegaaien zag, moest ik ze wel kopen! Wij hebben zelf al bijna 10 jaar twee agapornissen (dwergpapegaaien), waarvan het mannetje vorig jaar helaas is overleden. Deze set (op ware grootte) kost maar € 12,95. Een mooie prijs voor zo’n mooie legoset.

Dwergpapegaaien

Lego dwergpapegaaien cadeau voor Valentijn

Dwergpapegaaien worden ook ook wel lovebirds genoemd. Uniek voor dit soort is namelijk dat ze hun hele leven een sterke band hebben met hun partner. De officiële naam agapornis is hiervan afgeleid: een samenvoeging van “Agapein” (liefhebben) en “Ornis” (vogel). Een passend cadeau voor Valentijn dus!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie