goedkoop inkopen bij Foodello

5 makkelijke bespaar tips!

Een dagje uit, inkopen doen, je auto parkeren..met een beetje voorbereiding kun je eenvoudig geld besparen. Check de ze makkelijke bespaar tips maar!

dopper - makkelijke bespaartips

Dopper

Vooral in de zomer heb ik graag een flesje water bij me. Maar nu er statiegeld op plastic flesjes zit is het wel zaak deze wanneer ze leeg zijn terug mee naar huis te nemen. En omdat het kraanwater in Nederland zo goed is, kun je beter investeren in een Dopper of ander soort drinkfles. Gewone plastic flesjes steeds opnieuw navullen zorgen ervoor dat er iedere microplastic deeltjes in je water komen. Wil je niet. En een waterfles kun je overal bijvullen.

Parkeren

Ga je een dagje uit, winkelen in een andere stad of naar het theater? Verdiep je dan vooraf even in de parkeeropties. Je kunt besparen door te zoeken naar plekken waar je gratis kunt parkeren in combinatie met een stukje lopen. Maar er zijn ook parkeergarages waar je – als je vooraf een plek reserveert – aanzienlijk minder betaalt dan normaal. Reserveer je bijvoorbeeld tijdig een parkeerplek bij Interparking IJ oever centrum dan betaal je voor een hele dag parkeren maar € 10,00. De parkeergarage ligt op 5 minuten lopen van het centraal station! Als dat geen makkelijke bespaartip is! En het kan zelfs nog goedkoper door gebruik te maken van Parkeren + Reizen. In Amsterdam bijvoorbeeld betaal je dan doordeweeks maar € 1,00 voor 24 uur! Google op ‘parkeren en reizen’ voor de mogelijkheid in andere steden. Zo kun je in Den Haag bijvoorbeeld met park & bike parkeren en daarna verder met een leenfiets.

Kortingsbonnen

Als ik online iets koop en er staat een invulveld voor een kortingscode, dan ga ik altijd gelijk googlen of ik een dergelijke code kan vinden. Kan je zomaar heel wat euro’s schelen. Maar ook als we bijvoorbeeld naar de dierentuin of een pretpark willen, google ik voor kortingsbonnen of -acties. Zo krijg je bijvoorbeeld bij heel veel uitjes korting met je ANWB pas.

Promo app - makkelijke bespaar tips

Promo app

In Nederland zijn verzorgingsartikelen zoals shampoo, doucheschuim of tandpasta altijd wel ergens in de aanbieding. 1 + 1, 4 voor 10 etc. Maar waar zijn ze in de aanbieding wanneer je misgrijpt en is het een goede deal? In de promo app kun je je favoriete verzorgingsproducten toevoegen en zie je in één opslag in welke winkel (supermarkten, drogisterijen) jouw product in de aanbieding is! Heeft mij al veel geld bespaard!

Opvouwbaar tasje

Het is misschien maar een ieniemienie besparing, maar zorg gewoon dat je altijd zo’n opvouwbaar tasje in je handtas of jaszak hebt. Het gebeurt zo vaak dat ik uit het werk nog even een paar boodschappen wil doen of onverwacht meer koop dan gepland. Voor een plastic of papieren tas betaal je tegenwoordig al snel 40 cent. En het is gewoon beter voor het milieu! Win win dus.

Lees ook de 5 slimme manieren om extra geld te verdienen!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie