Gallery61

Gallery61 – heerlijke Haagse hotspot!

Eerder deelde ik al een overzicht met de leukste (lekkerste) plekken om te lunchen in Den Haag. Daar moet ik er vandaag echt één aan toevoegen! Op één van de mooiste plekjes van Den Haag, de prachtige Passage uit 1885, kun je namelijk fantastisch eten. Op nummer 61, recht onder de schitterende glazen koepel, vind je de kleurrijke brasserie Gallery61.

Gallery61

Shoppen en eten

Tijdens of na een dagje shoppen in Den Haag is brasserie Gallery61 de ideale plek om te genieten van de kaart vol klassiekers met een twist. Net als het interieur van dit rijksmonument, waar vroeger het passage theater te vinden was. Klassiek met een vleugje van nu. Aan de muur hangen schilderijen met een knipoog, en een schilderij van een fauteuil waarop je daadwerkelijk kunt gaan zitten

Gallery61

Lokale producten

Gallery61 is er voor de Hagenaar, de Hagenees en de Hageniet! En omdat ze trots is op haar stad, wordt er zoveel mogelijk gekookt met lokale producten. Van verse vis uit Scheveningen tot vlees van de koeien uit de Groenzoom. En friet van de frietboutique met heerlijke truffelmayo en Parmezaanse kaas. Drankje erbij? Probeer dan zeker eens het lokale bier van De Kompaan of een peper vodka van Van Kleef.

Caesar salade Gallery61

De nieuwe kaart van Gallery61

Op de nieuwe kaart van Gallery61, samengesteld door de Italiaanse chef Gennaro Castaldo, prijken zoals gezegd klassiekers, met een eigenzinnige twist. Zoals de zelfgerookte burrata met kruidenolie of de carpaccio van gerookte rib-eye. Maar wat vooral opvalt is de kwaliteit van de gekozen gerechten en de perfecte bereiding. Zo is de octopus voortreffelijk gegrild en het Haagse eitje in de Caesar salade perfect gekookt.

Gallery61

Gallery61 is de hele week geopend, van 12.00 – 00.00 voor lunch, diner of borrel. Boek een tafel voor een heerlijk Haags kunstwerkje via Gallery-61.nl.

Gallery61
Passage 61
2511 AC Den Haag

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie